Serviciile noastre

Compania Empire Team Security a fost infiintata in anul 2019, avand ca obiect principal de activitate prestarile de servicii de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor.

Conform Licentei de functionare nr. 285.491/15.10.2019 eliberata de InspectoratuI General al Politiei Romane, Directia Politiei Ordine Publica.

Domeniul de activitate cuprinde servicii de :paza persoane, obiective, bunuri si valori, interventie, insotire transport valori, garda de corp.  

Compania Empire Team Security ofera servicii de paza umana prin agenti riguros selectati si instruiti (fizic, teoretic si psihologic), ce detin certificat de absolvire a cursului de agent de securitate.

Paza cu agent

Compania Empire Team Security ofera servicii de paza umana prin agenti selectati si instruiti (fizic, teoretic si psihologic), ce detin certificat de absolvire a cursului de agent de securitate.

Monitorizare si Interventie

Cand valorile clientilor nostri sunt amenintate, prioritatea echipei Empire Team Security este sa  intervina in cel mai scurt timp posibil.

Garda de corp

Compania Empire Team Security ofera serviciul Garda de corp persoanelor dornice de un tratament VIP, prin agenti de securitate bine instruiti in aparare care sa stie sa faca fata unui posibil atac.

Transport valori

Compania Empire Team Security ofera servicii de Transport Valori ce se realizeaza cu masini blindate,  autospeciale avizate de organele de politie, insotite de agenti de interventie atent selecționați antrenati si dotati corespunzator 

Dezvoltaţi-vă afacerea împreună cu noi

Credem în lucrul făcut cu pasiune, responsabilitate, cu atenție la detalii, abordam proiectele complexe cu seriozitate si luam în considerare fiecare aspect funcțional, tehnic și economic pentru a livra soluții complete și durabile